Verkkosivut Valmentajille

Kasvata myyntiäsi

Henkilökohtaisille valmentajille rakennetut verkkosivut, jotka ovat optimoitu asiakashankintaan ja myynnin kasvattamiseen.

Hakukoneoptimoitu one-page

Yksisivuiset WordPress-verkkosivut ovat suunniteltu visuaalisesti tyylikkäästi ja ne sisältävät kaiken oleellisen mitä tehokkaaseen myyntiin tarvitaan. Sivut hakukoneoptimoidaan ja sisällöt ovat loogisesti rakennettu ClickFunnelsin myyntiputkimallia hyödyntäen.

HUBSPOT-integraatio

Verkkosivut sisältävät HubSpot-integraation, jotta datan kerääminen, liidien hankinta ja asiakassuhteiden hoitaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Brändisi mukaan yksilöity

Verkkosivut on mahdollista yksilöidä brändisi mukaan. Voit valita mm. värit, fontin ja kuvat itse. Voit myös lähettää omia kuvia, jos et halua käyttää kuvapankkikuvia sivuillasi.

Helppo käyttö

Kaikki tekniset aspektit, joita tarvitset myyntisi tueksi, ovat mietitty puolestasi: ajanvaraus, yhteydenottolomake, blogi ja uutiskirjeentilauslomake. Lisäksi saat ohjeet verkkosivujen muokkaamiseen, HubSpotin käyttöön ja blogitekstien kirjoittamiseen.

Superluova, kuka?

Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnin vahva asiantuntija. Digitaalisen aisiakaskokemuksen, some- ja hakukonemainonnan, sähköpostimarkkinoinnin, liidien generoinnin, data-analytiikan ja hakokoneoptimoinnin ekspertti.

Brändin rakennus

Vuosien kokemus vahvojen brändien rakentamisesta. Hyvä brändi lähtee perusteellisesti suunnitellusta brändi-identiteetistä ja rakentuu kohti haluttua asiakaskokemusta.

Verkkosivut

Yli 15 vuoden kokemus verkkosivujen rakentamisesta. Hyvän verkkosivun ominaisuuksiin kuuluu myyntiin optimoitu rakenne, luottamusta lisäävät elementit, matala kynnys yhteydenottoon ja psykologian hyödyntäminen sisällöissä.

Graafinen suunnittelu

Vuosien kokemus graafisesta suunnittelusta esitteistä logoihin. Graafinen suunnittelu on vahvassa roolissa tehokkaasti toimivasta mainonnasta vahvan brändin rakentamiseen.

Aloita valitsemalla malli

Power

Tämän teeman tausta on musta. Yksityiskohdat, kuten painikkeiden väri, fontit ja elementit ovat kaikki muokattavissa.

Sharp

Tämän teeman tausta on valkoinen ja teema on yksinkertaisen kaunis. Yksityiskohdat, kuten painikkeiden väri, fontit ja elementit ovat kaikki muokattavissa.

Round.

Tämän teeman keskiössä on pyöristetyt reunat. Yksityiskohdat, kuten painikkeiden väri, fontit ja muut elementit ovat kaikki muokattavissa.

Valitse fontTI

Inter

Tämän fontin nimi on Inter. Otsikot tulevat isoilla kirjaimilla kallistettuun tyyliin ja leipäteksti taas normaalilla tyylillä.

Cormorant

Tämän fontin nimi on Cormorant. Otsikot tulevat isoilla kirjaimilla kallistettuun tyyliin ja leipäteksti taas normaalilla tyylillä.

Anton

Tämän fontin nimi on Anton. Otsikot ja leipäteksti tulevat normaalilla tyylillä. Leipätekstissä käytetään Antonin sisarfonttia nimeltä Antonio.

Montserrat

Tämän fontin nimi on Montserrat. Otsikot ja leipäteksti tulevat normaalilla tyylillä.

Valitse värit

Pääväri

Valitse brändillesi vähintään yksi pääväri. Pääväri voi olla mikä tahansa väri. Se toistuu sivuillasi eniten. Värillä vahvistetaan brändisi tunnistettavuutta.

Toinen pääväri

Jos haluat, voit valita brändillesi toisen päävärin. Esimerkiksi Coca-Colan päävärinä on punainen ja toisina väreinä musta ja valkoinen.

Korostusväri

Korostusväri on myös vaihtoehtoinen. Väri näkyy mm. pienissä yksityiskohdissa, kuten vaikkapa verkkosivun painikkeissa.

Jos sinulla ei ole vielä brändisi värejä tiedossa, voit etsiä värejä täältä. Hyvänä ohjeena on, että yksi väri on tummempi, yksi väri hieman vaaleampi ja korostusväri voi taas olla enemmän huomiota herättävä. Brändin väreinä voi olla myös maanläheiset sävyt, musta ja valkoinen tai vaikka pelkkä musta. Päätä värit siis oman tyylisi mukaan, mutta mieti mitä haluat värien viestivät yrityksestäsi ja itsestäsi.

Voit etsiä inspiraatiota väreihin myös värigeneraattorin avulla. Alla linkki generaattoriin.

Varaa aika alkukartoitukseen

Kun olet päättänyt verkkosivujesi visuaalisen ilmeen, voit varata kalenterista ajan etänä tapahtuvaan alkukartoitukseen. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: hello@superluova.fi